Petter Stordalen

13:47 fredag 1 mars 2019

Igår fick jag följa med på invigningen av det nya Nordic Choice hotellet som ska byggas i Sundsvall vid Ågläntan! Petter Stordalen var givetvis på plats och tog första spadtaget med grävmaskinen vilket var väldigt underhållande! 😉 Han hade som en egen lite show och vilken energi han spred! En sak han sa som fastnade hos mig var ”Jag älskar att se byggkranar, för då vet jag att det är utveckling på gång”, jag tror att många, inklusive jag själv, tycker det är lite jobbigt och omständigt när det byggs för man måste köra andra vägar, det bullrar och allt annat som kommer till. Det är lätt att alla fördelar glöms bort i irritationen. Men, det innebär faktiskt också att det är något nytt, som är bättre, på gång! Vi ska vara tacksamma över att vi bor i en stad som väljer att satsa och utvecklas!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply