Strategizing Communication

10:19 lördag 6 april 2019

Efter 10 veckors praktik är vi åter tillbaka i skolan igen! Ärligt talat känns det lite surt att börja studera igen, jag trivdes såå bra på min praktikplats! Förra veckan hade vi praktikseminarium både måndag och tisdag. Det var spännande att höra hur alla hade haft det, de allra flesta verkade nöjda och många nya erfarenheter rikare! I onsdags började vi den nya kursen, strategisk kommunikation B. Den tidigare kursen, strategisk kommunikation A, var nog den kurs som jag tyckte var roligast under första året så jag har höga förväntningar. Vi har fått i uppgift att skriva sex blogginlägg med olika teman som har utgångspunkt i boken ”Strategizing Communication”, som sedan även ska kopplas till en händelse i branschen eller i samhället. Så, kommande sex inlägg kommer alltså att handla om detta, jag hoppas kunna bidra med lite spännande läsning! 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply