30 Timmarsjakten

18:21 lördag 5 maj 2018

I torsdags hade vi ”30 timmarsjakten” vilket innebär att klassen blir tilldelad ett uppdrag som vi ska arbeta med som PR-konsulter i grupper under 30 timmar, för att slutligen pitcha arbetet för uppdragsgivaren. Uppdragsgivaren detta år var GIF Sundsvall och det fanns en del att hugga tag i! Det var väldigt roligt att få ett verklighetsbaserat uppdrag och kunna tillämpa den teori man lärt sig under första året. Extra roligt var det dessutom att mitt lag blev utsedd som vinnare av GIF Sundsvall! 🙂 Jag är själv väldigt nöjd med vår insats och tyckte vi fick till det riktigt bra! Vi fokuserade främst på begreppen image, identitet och profil, att få dessa sammanlänkade med varandra för att kunna bygga ett starkt varumärke vilket lärarna tyckte vi hade träffat mitt i prick!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply